Samen maken we Dongen mooier!

Daarom hebben we je hulp hard nodig. 

Je kunt op allerlei manieren je steentje bijdragen aan onze wijk. Vul bijvoorbeeld de onderstaande enquête in en laat ons weten wat jij belangrijk vindt in jouw woonomgeving! Daar kunnen wij vervolgens weer mee aan de slag.

Ook kan je je hier aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief (2x per jaar) waarin we je vertellen waar we mee bezig zijn geweest.

Vul de enquête in.

Bedankt voor het willen invullen van onze enquête. Zo leren wij de inwoners van onze wijk beter kennen en daarmee de behoeften en wensen die er leven.

Deze vragenlijst bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat in het algemeen over onze wijk en eventuele hulp. Het tweede deel gaat specifiek over ons project ‘van grijs naar groen’ en hoe we dit in jouw straat zouden kunnen uitrollen.


Over ons

Wij zijn de oren en ogen van de wijk en zetten ons dagelijks in om de belangen van alle wijkbewoners te behartigen.

Zo versterken we de leefbaarheid van het centrum van Dongen en maken we onze wijk nog mooier, leuker en fijner voor iedereen. We werken nauw samen met de gemeente maar ook met d epolitie en jongerenwerk. Zo weten we precies wat zich in onze wijk afspeelt en kunnen we gemeente en inwoners dichter bij elkaar brengen.

Op de agenda

  • Vervangen stenen voor groen
  • Gebruik waterdoorlatende stenen
  • Aanleg van grindterrassen
  • Plaatsing regentonnen
  • Regenpijpen loskoppelen van riolering