Wie we zijn

Hoewel we nu een klein team zijn, hebben we samen jarenlange ervaring. We hebben een duidelijke visie en hebben de uitdaging aangenomen om de wijkraad centrum Dongen weer “fit” en “onderwerp van gesprek” te maken. En dat hebben we scherp, we weten namelijk heel goed wat nodig is en zijn onszelf bewust van de tijd van nu.

We hebben geïnvesteerd in een nieuwe website en Facebook pagina, zo kunnen we actualiteiten snel delen en kun jij in contact komen met ons.

De mensen achter
Wijkraad Dongen Centrum

Even voorstellen…

Tonnie den Boer

Ik heb me aangemeld bij de Wijkraad omdat ik iets wil betekenen voor Centrum Dongen en mijn woonomgeving. Ik ben ook graag in contact met mensen in mijn buurt.

Tonny en Ine

Ine van Iersel

Ik houd van organiseren, vooral samen met andere mensen. Wat is er nu mooier om samen met andere bewoners de handen uit de mouwen te steken om een betere en mooiere leefomgeving te maken. Dat is de reden dat ik me inzet voor Wijkraad Centrum.

Wil je ons beter leren kennen of weten wat jij kunt doen?

Schemer Dongen